(Poistunut julkaisusta)

Rakennuslogistiikka työntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme rakennuslogistiikka työntekijöitä usealle eri työmaalle pääkaupunkiseudulle.

Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta rakennusalan/logistiikan tehtävistä tai olet vasta-alkaja, tässä tehtävässä reipas asenne ratkaisee! Asiakasyrityksellämme on yli 25 vuoden vankka kokemus alalta. He ovat perehdyttäneet lukuisia työntekijöitä huolella ja asiantuntemuksella oman alansa taitajiksi ja asiantuntijoiksi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän joukkoon!

Tehtäviisi kuuluu toimitusten ja rakennusmateriaalien vastaanottaminen, kuljettaminen ja kantaminen työmaalla eri työpisteille. Työtä tehdään osittain ulko- sekä sisätiloissa. Meiltä saat tehtävässä tarvittavat työvarusteet sekä vaatteet.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15.30. Hakijalta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Olethan reipas, motivoitunut ja seuraat ohjeistusta tarkasti. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työntekijällä on oltava työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti on mahdollista suorittaa kauttamme.

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pikaisesti meille hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 050 476 6545, Jatta Koivisto.