(Poistunut julkaisusta)

Rakennusliikemyynnin osaaja - Vaasa
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Rakennusliikemyynnin osaaja – Vaasa

Palvelemme Vaasassa asiakkaitamme pienellä, osaavalla ja tehokkaalla tiimillä. Panostamme nyt rakennusliikemyyntiimme varmistaaksemme sen laatutason, jota asiakkaamme odottavat meiltä. Huipputiimimme tarvitsee joukkoonsa vielä yhden avainhenkilön – olisitko sinä se oikea?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä työ sisältää?

Vastaat Vaasan-myymälämme ammattiasiakasmyynnistä. Tehtävänäsi on palvella alueen pieniä sekä keskisuuria rakennus- ja asennusliikkeitä. Työskentelet aamuisin yritysasiakkaiden parissa myymälässä ja muun työaikasi käytät aktiiviseen uusasiakashankintaan sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Yritysmyynnin lisäksi tuet muuta tiimiä osallistumalla tarvittaessa myös kuluttaja-asiakkaiden palvelemiseen.

Työssä korostuvat rakennustekninen osaaminen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys. Tukenasi ovat esimiehenäsi toimiva aluemyyntipäällikkö, tuotepäälliköt Vantaalla sekä koko muu organisaatio. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta sellaista rakentamisen perusymmärrystä, että pystyt keskustelemaan asiakaskuntasi kanssa samalla ammattikielellä. Olet rakennusalan ammattilainen tai vaihtoehtoisesti tunnet alan perusteet ja haluat oppia uutta, jolloin koulutamme sinusta asiantuntijan.

Tehtävä edellyttää, että olet ulospäin suuntautunut ja koet myyntityön omaksesi, myös kuluttajille. Asiakastyytyväisyyden lisäksi seuraamme myynnillistä onnistumistasi.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämmekin.

Mitä tarjoamme?

Työssäsi riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun.

Lisäksi olet oikeutettu lukuisiin muihin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi ma 19.8. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.