(Poistunut julkaisusta)

Rakennusliikemyynnin osaaja - Tampere
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Rakennusliikemyynnin osaaja – Tampere

Olemme vahvistaneet Tampereen-tiimiämme, jotta voimme palvella asiakkaitamme sillä laatutasolla, jota meiltä odotetaan. Kahdeksan hengen joukkue tarvitsee vielä yhden avainhenkilön – olisitko sinä se oikea?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä rakennusliikemyyjän työ sisältää?

Vastaat Tampereen-myymälämme ammattiasiakasmyynnistä. Tehtävänäsi on palvella Pirkanmaan alueen pieniä sekä keskisuuria rakennus- ja asennusliikkeitä. Ylläpidät ja kehität jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä pyrit aktiivisesti hankkimaan uusia asiakkaita. Työskentelet tiiviisti koko Tampereen-tiimin kanssa, sillä vastuullasi olevat asiakkuudet ovat kiinteästi sidoksissa projekti- ja kuluttajamyyntiin. Esimiehesi on aluemyyntipäällikkö.

Työssäsi korostuvat rakennustekninen osaaminen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys. Työskentelet myymälän ammattiasiakaspisteessä ja teet asiakaskäyntejä. Kokemuksesi karttuessa toivomme sinun kasvavan myymälän tekniseksi tuoteasiantuntijaksi.

Asiakaskuntasi on pääsääntöisesti kiinnostunut rakennus- ja laatoitustuotteista, joten rakentamisen perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä. Tukenasi ovat kokeneet kollegat Tampereella sekä tuotepäälliköt Vantaalla. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta sellaista rakentamisen perusymmärrystä, että pystyt keskustelemaan asiakaskuntasi kanssa samalla ammattikielellä. Olet rakennusalan ammattilainen tai vaihtoehtoisesti tunnet alan perusteet ja haluat oppia uutta, jolloin koulutamme sinusta asiantuntijan.

Tehtävä edellyttää, että olet ulospäin suuntautunut ja koet myyntityön omaksesi. Asiakastyytyväisyyden lisäksi seuraamme myynnillistä onnistumistasi.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämmekin.

Mitä tarjoamme?

Työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun.

Lisäksi olet oikeutettu lukuisiin muihin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi ma 19.8. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.