(Poistunut julkaisusta)

Rakennuskonekorjaaja
Salon Rakennuskonevuokraamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Salon Rakennuskonevuokraamo Oy
Salon Rakennuskonevuokraamo Oy on vuonna 1977 perustettu salolainen yritys, jonka päämääränä on palvella rakentajia ja remontoijia parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.
Toimenkuva
Etsimme Salon Rakennuskonevuokraamolle rakennuskone/pienkonekorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään hydrauliikka-, sähkö- ja metallitöitä. Työaika ma-pe klo 7-16
Odotamme sinulta
Sinulla on kokemusta pienkoneiden sekä rakennuskoneiden ja -laitteiden korjaamisesta, tai vastaavaa kokemusta esim. tehtaan kunnossapidosta tai mekaanikon töistä. Sähkötyön kokemus katsotaan eduksesi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat vastuullisen ja reippaan otteen työntekoon.
Koulutus ja työkokemus
Ajokortti on välttämätön, pikku e katsotaan eduksi. Työturva, ja sähkötyöturvakortti, sekä trukinajotaito ovat plussaa.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme. Muista lisätä CV hakemukseesi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 02 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.