(Poistunut julkaisusta)

Rakennuskoneiden puhdistaja, Kerava
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt maanrakennuskoneita vuokraavalle asiakasyrityksellemme työntekijää kokopäiväiseen työhön muutamaksi viikoksi.


Asiakasyrityksemme on täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen.


Työtehtävät tulevat koostumaan vuokrattaviin maanrakennuskoneisiin liittyvistä puhdistus- ja pesutehtävistä. Kun vuokrattava kone palautetaan käytön jälkeen, tulee se puhdistaa seuraavaa asiakasta varten. Työssä käytetään painepesuria. 

Kyseessä on kokopäivätyö ja töitä tehdään arkisin parin seuraavan viikon ajan klo 7.00-15.00 välisenä aikana. Oman auton käyttö työmatkoihin olisi suotavaa työpaikan sijainnin vuoksi.


Toivomme hakijoilta:

- reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan

- mahdollisuutta työskennellä itsenäisesti

- kaikki aiempi kokemus autojen ja/tai rakennuskoneiden pesuhommista katsotaan eduksi


Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, niin soita heti Nordic Henkilöstöpalveluiden asiakkuusjohtaja Toni Asikaiselle p. 050-4707377. Työn on tarkoitus alkaa tulevana maanantaina 9.12.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.