(Poistunut julkaisusta)

Rakennuskoneiden palautustarkastaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Haemme asiakkaallemme, valtakunnalliselle konevuokrauskonsernille, heidän osaavaan ja monipuoliseen joukkoonsa

MAARAKENNUSKONEIDEN JA HENKILÖNOSTINTEN PALAUTUSTARKASTAJAA

Työ on alkuun 6 - 8 kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle töitä on varmasti tarjolla pidempäänkin. Työt alkavat arviolta syyskuun alussa, aikaisintaan elokuun lopussa.

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. sähkö/raskas kalusto/autoala/konetekniikka) sekä kokemusta erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa toimimisesta. Tuntemus hydrauliikasta erottaa sinut muista hakijoista, mutta tehtävässä menestyy tekevällä työotteella, oma-aloitteisuudella ja sopeutumalla vaihteleviin tilanteisiin. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia.

Tehtävässä vastaat vuokrakaluston vastaanottotarkastuksista sekä asiakaspalvelusta, mutta toimintakykysi ei lopu, jos eteen sattuukin tulemaan pieniä huolto- ja puhdistustöitä. Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

Jos haluat päästä osaksi tätä aivan loistavaa työyhteisöä ja asenteesi on samanlaista positiivista tekemisen sykettä täynnä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 17.08.2020 sivujemme www.adecco.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia 13.8.2020 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.