RAKENNUSINSINÖÖRI/RAKENNUSMESTARI
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi toimipaikkaamme Espooseen, Jorvin sairaalaan RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista HUS:n toimialueella.  

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektienvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, (rakennusinsinööri, AMK tai rakennusmestari AMK). Edellytämme työkokemusta (5v) korjausrakentamisesta , tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. 

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. 

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätiedot: projektipäällikkö Hannu Rantala puh. 050 555 8018 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Yhtiön internetsivut ovat osoitteessa www.hus-kiinteistot.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.4.2020 mennessä 
https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350293
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo