Rakennusinsinööri, Danske Bank Oyj / Toimitilat -yksikkö
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri
Danske Bank Oyj / Toimitilat -yksikkö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2013

Haemme Danske Bankin Toimitilat – yksikköön

Rakennusinsinööriä

Tartut innokkaasti sekä isompiin että pienempiin toimitiloja koskeviin tilahankkeisiin. Olet kokenut rakennusalan ammattilainen, joka tuntee myös LVI:tä  ja muuta talotekniikkaa.

Tehtävä edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, joustavuutta, kykyä tulla toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa, rakentamisen sopimusten ja lainsäädännön tuntemista sekä sitoutumista työkohteiden hoitamiseen. Tehtävän kannalta soveltuva koulutustausta on opisto-, ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasoinen rakennusinsinöörin tai talonrakennustekniikan koulutus. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä ja työskentelet mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa. Olet aktiivinen, joustava, oma-aloitteinen ja osaat tarttua itsenäisesti uusiin haasteisiin. Kommunikoit suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle dynaamisen toimintaympäristön kansainvälisessä konsernissa. Menestymisesi tueksi saat Danske Bank -konsernin vankan osaamisen, mukavat työkaverit sekä mahdollisuudet taitojesi ja tietojesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pekka Halonen, puh. 050 423 6780.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 4.3.2013 mennessä.