(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka vastaa HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä.

Haemme nyt vastuunkantajaksi toimipaikkaamme Helsingin Meilahteen

Kahta rakennusinsinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri (AMK). Edellytämme työkokemusta korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tehtävissä hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Toinen rakennusinsinööreistä keskittyy enemmän sisäympäristöasioihin ja toimii asiantuntijana sisäympäristötyöryhmissä.

Lisätiedot: projektipäällikkö Sara von Hertzen 040 6532 109 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lisätietoja yhtiöstä: www.hus-kiinteistot.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi viimeistään 20.3.2020 mennessä https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.