Rakennusinsinööri
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme nyt vastuunkantajaksi toimipaikkaamme Helsingin Meilahteen
Kahta nuorempaa rakennusinsinööriä 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri (AMK). Edellytämme jonkin verran työkokemusta korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Kahdesta rakennusinsinööristä toinen keskittyy enemmän sisäympäristöasioihin ja toimii asiantuntijana sisäympäristötyöryhmissä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Sara von Hertzen 040 6532 109 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Yhtiön internetsivut ovat osoitteessa https://www.huskiinteistot.fi/. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.3.2019 mennessä HUS-Kiinteistöjen sivuilla olevan Webropol-linkin kautta, linkki löytyy osoitteesta https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinnat on mahdollista tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341100
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki