(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa asiakasyrityksemme palvelukseen rakennusinsinööri toimitilapuolelle Tampereen alueelle.

Työssäsi tulet toimimaan työnjohtajan oikeana kätenä sekä isojen että pienten projektien parissa mm. kalusteasennusten koordinointi, tilojen muutostöiden tekeminen ja uusien toimitilojen rakentamisessa mukana oleminen. Tulet tarvitsemaan työssäsi myös hyviä sosiaalisia taitoja, sillä työn sujuvuuden vuoksi kommunikoit erilaisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme hakijalta organisaatiokykyä, itseohjautuvuutta sekä tervettä maalaisjärkeä. Sinulla on kykyä tarttua tuumasta toimeen ja nautit monipuolisen työn tuomista haasteista . Eduksi katsotaan työhön soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri tai työnjohtaja AMK).

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ, jossa pääset haastamaan itseäsi? Jätä hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse HR-konsultti Matti Helinille matti.helin@workpower.fi.

Lisätietoja antaa Matti Helin +358 45 123 3714.

Avainsanat: rakennusinsinööri, monipuolinen työ, rakennustyö