(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Toimenkuva
Asiakkaamme on Rovaniemellä sijaitseva, lappilaiseen hirsirakentamiseen erikoistunut kompakti ja ketterä palveluyritys. Toiminta pohjautuu vahvasti vientiin, merkittävimmät vientimaat tällä hetkellä ovat Venäjä, Kiina, Itävalta ja Ranska.

Haemme nyt rekrytointitoimeksiantona asiakkaan omaan palvelukseen RAKENNUSINSINÖÖRIÄ, jonka toimenkuvaan kuuluvat mm. tarjouslaskenta, suunnittelu ja hankinnat. Jos sinulla on lisäksi myynnillistä suuntautuneisuutta ja kiinnostusta siihen, voit ottaa haltuusi kotimaan hirsitalomarkkinat, jossa potentiaali on merkittävä.
Odotamme sinulta
Työn teknisen hallinnan lisäksi edellytämme vahvaa palvelu- ja myyntiasennetta, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa ja kohtuullista kielitaitoa (englanti, saksan kieli plussaa).
Muut tiedot
Tarjolla on monien mahdollisuuksien työpaikka, jonka sisältöön voit omilla kyvyilläsi vaikuttaa. Näytöilläsi voit vaikuttaa vahvasti vaikkapa myös omaan ansiotasoosi!

Työ alkaa sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä, joten laita viipymättä hakemuksesi tulemaan sähköpostitse, esa.auer@vmp.fi. Tiedusteluihin vastaa VMP Group / Esa Auer, 0400-188199.
Kesto
yli 12 kuukautta
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.08.2018 mennessä.