(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri tai rakennusmestari
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella. Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi. Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Edellytämme työkokemusta korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.8.2018 mennessä nettisivuillamme oleva linkin kautta: http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_työpaikat