Rakennusinsinööri tai rakennusmestari asiantuntijatehtävään
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Etsimme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi asiakaslähtöistä

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ tai RAKENNUSMESTARIA ASIANTUNTIJATEHTÄVÄÄN Vantaalle

Tässä monipuolisessa työtehtävässä työskentelet osana teknistä tiimiämme, joka toimii myynnin teknisenä tukena. Vastaat Lumonin parveke- ja terassilasituskohteiden lupaprosessin vaiheiden sujuvasta ja ammattimaisesta etenemisestä sekä viranomaiskatselmusten pitämisestä. Tuet suunnittelutiimiämme ratkaisuvalinnoissa seinä- ja kattorakenteisiin. Toimit myös myyntiorganisaatiomme sekä työnjohtajiemme teknisenä tukena vaihtelevissa asiakastilanteissa ja -ratkaisuissa. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä sekä oman tiimin, myyntiorganisaation ja rakennusvalvonnan kanssa.

Toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Voisit olla tehtävään sopiva henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari) sekä kokemusta rakennusvalvonnan kanssa toimimisesta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja haluat tehdä töitä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 28.7.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Kontaktoimme hakijoita ja kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätiedot:

27.6.-7.7. ja 22.-28.7. aluejohtaja Tomi Kaarlela, tomi.kaarlela@lumon.fi, p. 0405188774

8.-21.7. suunnittelupäällikkö Arttu Viitanen, arttu.viitanen@lumon.fi, p. 0406747674

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280379
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa