(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri konsultointi- ja valvontatehtäviin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Onko sinulla rakennusalan koulutustausta sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon? Etsimme nyt rakennusalan osaajaa korjausrakentamisen konsultointi- ja valvontatehtävien pariin Helsinkiin. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista rakennusinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Yritykseen Amrak Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa roolissa, joka sisältää sekä kenttä- että toimistotyöskentelyä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi työmaakäyntejä, valvontaa, maksuseurantaa, sekä erilaisia hallinnollisia toimistotehtäviä. Osaamisesi kasvaessa, sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kokouksiin asiantuntijaroolissa sekä laajentaa osaamistasi esimerkiksi projektinhallinnan suuntaan.

Tulet työskentelemään kokeneempien ja asiantuntevien kollegoiden tukemana sekä saat toimenkuvaasi kattavan perehdytyksen. Asiakasyrityksemme panostaa vahvasti työntekijöiden viihtyvyyteen sekä kehittämiseen esimerkiksi joustavan työilmapiirin sekä kouluttautumismahdollisuuksien kautta. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään mielenkiintoisten ja vastuullisten tehtävien parissa!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. rakennusinsinööri) sekä kiinnostusta korjausrakentamista kohtaan. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta työmaalta sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja hyvillä vuorovaikutustaidolla varustettu tekijä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva koulutustausta sekä aito kiinnostus korjausrakentamista kohtaan
* Aikaisempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä
* Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa
* Hyvät MS Office-taidot
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Hyvä suomen ja englannin kielitaito
* Ajokortti sekä oma auto käytössä


Muu kielitaito (esim. ruotsi) luetaan eduksesi rekrytointiprosessissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pasila, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.01.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Amrak Oy tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista korjausrakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pasilassa.