(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri / asiantuntija ISOVER-suunnittelijapalveluun
Saint-Gobain Finland ISOVER

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja www.isover-tekniset-eristeet.fi

 

Haemme ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja liikkuvasta työstä nauttivaa

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ/ ASIANTUNTIJAA ISOVER-SUUNNITTELIJAPALVELUUN

 

vastaamaan määrättyjen tuoteryhmien esittelystä ja markkinoinnista, suunnittelijoiden tukemisesta erilaisissa projekteissa sekä asiakkuuksien kehittämisestä Suomessa. Asiakkaitasi ovat mm. rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat, rakennesuunnittelijat, arkkitehdit, oppilaitokset ja urakoitsijat. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on voimassa toistaiseksi. 

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai –diplomi-insinööri). Olet myyntihenkinen ja viihdyt asiakkaiden parissa. Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote. Haluat löytää asiakkaillesi aina parhaat ratkaisut ja tehdä pitkäjänteistä työtä hyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseksi. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo enemmän kokemusta kartuttanut - pääasia on, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta sekä toimia osana yhteenpuhaltavaa tiimiämme.

Pidät ihmisten kanssa toimimisesta ja nautit liikkuvasta asiakastyöstä, sillä suurin osa työstä tapahtuu asiakkaiden toimipisteissä. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokonaisuuksien hahmottamista. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen rakennesuunnittelijan, suunnittelumyynnin ja rakennusalan tehtävistä. Kansainvälisenä konsernina arvostamme englannin kielen osaamista.

Tule mukaan huipputiimiimme!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Kansainvälinen yrityksemme tarjoaa loistavan tilaisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun, ammattitaitoisten kollegoiden verkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mikael Nyholm, puh. 040 536 1581.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b26f0e46 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2019 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

 

Avainsanat: suunnittelija, suunnittelu, asiantuntija, rakennusala, rakennustekniikka, rakennusinsinööri, suunnittelijamyynti, suunnitteluasiantuntija, suunnittelumyynti, Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Keski-Suomi, tekniikka, rakennesuunnittelu, rakennus