(Poistunut julkaisusta)

Rakennusinsinööri, Ansion Sementtivalimo Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Ansion Sementtivalimo Oy Paimiossa on vuonna 1949 perustettu perheomistuksessa toimiva elementtitoimittaja. ASV:llä valmistetaan laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Asiakkaille tuotetaan myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle.

ETSIMME NYT AMMATTITAITOISEEN JOUKKOOMME RAKENNUSINSINÖÖRIÄ PAIMION TEHTAALLE!

Etsimämme rakennusinsinööri voi olla työuraansa aloitteleva tai jo kokemusta rakennusalalta omaava. Valitulta henkilöltä odotetaan työhön tarttuvaa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Työtehtävät sisältävät osaamisesi mukaan materiaalivirtojen hallintaa ja hankintaa, valmistuneiden projektien kustannuslaskentaa, tarjousvaiheen määrälaskentaa sekä muita mahdollisia laskentatoimia. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.  Asenne ja kiinnostus alaa kohtaan ovat tärkeimpiä kriteerejä valinnalle. 

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa rakennusalalta (rakennusinsinööri) 
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • Periksiantamattomuutta sekä kykyä ottaa vastuuta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti 
  • Hyvää paineensietokykyä 

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen, haastavan sekä itsenäisen työnkuvan
  • Reilun, kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen
  • Tukea työssä suoriutumiseen
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen vuokran kautta, mutta jatkossa on mahdollista työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy hoitaa rekrytoinnin, joten mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi sekä työtaustastasi, muistathan laittaa myös palkkatoiveesi hakemukseen. 

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.