(Poistunut julkaisusta)

Rakennusharjoittelija (16-17-vuotiaat) (20 tehtävää)
Stara, Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt kesäksi rakennusharjoittelijoita uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Rakennusharjoittelijana toimit vanhemman ammattimiehen työparina tai työryhmän jäsenenä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Kuka olet?

Työsuhteen alkaessa sinun tulee olla vähintään 16-vuotias, mutta työsuhteen aikana voit täyttää 18 vuotta.

Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta innostunutta otetta työhön.

Työn kesto yhdestä kahteen kuukautta ja työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksellasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisia kesätöitä sekä mukavan työyhteisön Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.