(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatiosuunnittelija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haluatko mukaan luomaan viihtyvyyttä ja toimivia ratkaisuja kiinteistöjen käyttäjille? Etsimme suunnittelijaa Helsingissä sijaitsevaan projektikeskukseemme. Rento työporukka, mielenkiintoiset projektit ja huipputeknologia odottavat sinua, hae heti!

Tehtäväsi painottuvat rakennusautomaatiosuunnitelmien laadintaan Caverionin liike- ja toimitila- sekä asuinkohteissa. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä eri sidosryhmien ja Caverionin hankekehitystiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. teknikko tai insinööri. Aikaisempi kokemus talotekniikan tai teollisuuden suunnittelusta ovat sinulle eduksi. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta (Autocad, CADS) ja valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä.

Tehtävässä pärjäät erinomaisesti, kun omaat itsenäisen ja määrätietoisen työotteen ja sinulla on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisumyönteinen asenne. Hyvä englannin kielen taito on hyödyksi työtehtävissä.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja rekrytoinnista antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 10.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1