(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatiosuunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme rakennusautomaation (RAU) suunnittelijoita monipuolisiin suunnittelu- ja valvontatehtäviin.

Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia. Sinulla on lisäksi mahdollisuus olla mukana johtavan IoT / Smart Building toimijan kanssa vaikuttamassa tulevaisuuden ratkaisuihin.

Lue lisää:

  • Rakennusautomaatiosuunnittelu Granlundilla
  • Jukka Karhun uratarina

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Tuntemusta tai kokemusta RAU- / automaatioalan suunnittelu- tai urakointitehtävistä, mutta voit myös olla esimerkiksi nuorempi valmistumisvaiheessa oleva henkilö
  • Halua kehittyä ja olla mukana kehittämässä rakennusautomaatioalan johtavan suunnittelu- ja konsultointitiimin toimintaa
  • CAD-ohjelmien tuntemusta
  • Vuorovaikutustaitoja tiimityöskentelyyn ja asiakasrajapinnassa toimimiseen

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat maanantaihin 1.7.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Jukka Karhu, p. 050 385 3230 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.