(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatiosuunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

IoT ja digitalisaatio ovat tuoneet mukanaan uusia mahdollisuuksia automaation toteuttamiseen ja käyttöön. Haluatko olla kehittämässä ja suunnittelemassa älykkäästi toimivia käyttäjälähtöisiä ohjaus- ja säätöratkaisuja?

Haemme rakennusautomaatio(RAU)-suunnittelijoita monipuolisiin suunnittelutehtäviin Helsingin, Jyväskylän ja Kuopion toimipisteisiimme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia korostaen.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta (ins. tai DI)
  • Tuntemusta tai kokemusta RAU-/automaatioalan suunnittelu- tai urakointitehtävistä.
  • Positiivista ja asiakaslähtöistä asennoitumista omaa työtä kohtaan.
  • CAD- ohjelmien tuntemusta.
  • Englanninkielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää työtehtävistä, ja jätä hakemuksesi sekä CV:si nettisivuillamme www.granlund.fi/ura. Tarkemmat tiedot ja hakuajat löydät ilmoituksistamme. Lisätietoja Granlundin rakennusautomaatiosuunnittelusta löydät täältä: www.granlund.fi/rakennusautomaatio.