Rakennusautomaation projektisuunnittelija
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020
Haluatko olla mahdollistamassa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista? Oletko sinä rakennusautomaation ammattilainen, joka etsii työtä, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä itseohjautuvasti ja nauttia esimiehen luottamuksesta? Me tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden rakentaa parempaa tulevaisuutta osana menestynyttä sekä motivoitunutta tiimiä.

Meillä voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana, jolla toteutuu alansa pisimmät työsuhteet. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin, tarjoamalla mm. mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten oma työterveyspalvelu, liikuntaetu sekä erilaiset palkkiojärjestelmät. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja/traineet-ja-opinnaytetyontekijat/caverion-trainee-automaatioasiantuntija-lari

Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluvat rakennusautomaatioprojektien suunnittelutehtävät sekä huoltotöiden suunnittelu- ja tukitoiminnot, kuten lisätyötarjoukset ja pienimuotoinen tarjouslaskenta. Työnkuvaan kuuluu myös materiaalitilaukset ja niihin liittyvät logistiikkajärjestelyt.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, sillä kanssasi on helppo toimia. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi, olet organisointikykyinen ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-/automaatioinsinööri) sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista (Autocad, CADS). Hyvä englannin kielen taito on hyödyksi työtehtävissä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut tukemaan tiimiäsi ja kiinnostunut oppimaan lisää!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 29.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Anu Manninen, p. 050 577 5707. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi  #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot