Rakennusautomaation projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme nyt RAKENNUSAUTOMAATION PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Rakennusautomaation projektipäällikkönä vastaat alueesi esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta, projektien valmistumisesta sekä operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä nimettyjen asiakkuuksien kanssa vastaten asiakkaille raportoinnista, tarjouslaskennasta sekä osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja asiantuntijoille vastaten töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta, raportoinnista sekä työturvallisuudesta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 7-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden kokemusta projektien vetämisestä sekä esimiestyöstä. Aiempi kokemus rakennusautomaation tehtävistä, kuten automaatioprojektien laskemisesta sekä vetämisestä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on aiempaa kokemusta useammasta kiinteistöautomaatiojärjestelmästä. Olet tuloksentekijä ja asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luontevaa. Tehtävä vaatii ajantasaisia IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Lisäksi tarvitset työssäsi B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Samppa Yliniemelä, puh. 050 472 1608.

Mikäli olet etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, viimeistään 31.10.2021. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot