(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Meillä työmaat ja kohteet vaihtelevat aina pienemmistä projekteista aina Länsimetron kokoisiin projekteihin. Meillä saa työskennellä itseohjautuvasti ja nauttia esimiehen luottamuksesta. Meillä ei työskennellä yksin, vaan sinulla on aina tiiviin työyhteisön tuki takanasi.

Oletko automaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaat supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektinhoitajana osallistut osana automaatiotiimiä rakennusautomaatio-hankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu automaatioprojektien kokonaisvaltainen läpivienti, sisältäen suunnittelu-, ohjelmointi-, asennus- ja käyttöönottotehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat automaatiojärjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävät.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja). Eduksesi ovat kokemus alalta sekä hyvät ICT-taidot, mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Me perehdytämme ja koulutamme tehtävään.

Hae tehtävään 12.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Joni Liukkonen, p. 050 435 7050 soittoaikoina 29.1. klo 14-16, 31.1. klo 14-16 tai 10.2. klo 14-16. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1