(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Oletko automaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Projektinhoitajana osallistut osana automaatiotiimiä rakennusautomaatio-hankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu projektien läpiviennissä suunnittelu-, ohjelmointi-, asennus- ja käyttöönottotehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja ylläpitotehtävät.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, koska olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutustausta. Eduksesi ovat kokemus alalta sekä hyvät ICT-taidot, mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Me perehdytämme ja koulutamme tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Harri Sarkkinen p. 050 577 2090. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 22.4.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.