(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Oletko automaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

Projektinhoitajana osallistut osana automaatiotiimiä rakennusautomaatio-hankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu projektien läpiviennissä suunnittelu-, ohjelmointi-, asennus- ja käyttöönottotehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja ylläpitotehtävät. Toimipisteesi sijaitsee joko Joensuussa tai Kuopiossa.Voit itse vaikuttaa sijaintiin.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi ovat kokemus alalta sekä hyvät ICT-taidot, mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta.

Hae tehtävään 18.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Harri Sarkkinen p. 050 577 2090. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1