(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation Projektinhoitaja
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme Schneider Electricille rakennusautomaation PROJEKTINHOITAJIA Espooseen.

Projektinhoitajana vastaat projektien kokonaisvaltaisesta teknisestä, taloudellisesta sekä työmaahoidollisesta läpiviennistä. Projektinhoitajan tehtävä sisältää myös kohteen rakennusautomaatiojärjestelmän suunnittelun, laitetilaukset, ohjelmoinnin, käyttöönoton ja alihankkijan kilpailutukset.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
  • englannin kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai rakennusautomaatiojärjestelmissä yleisesti käytetyistä väyläratkaisuista. Jos omaat tämän lisäksi halua vaikuttaa omalla työlläsi energiatehokkuuteen ja ympäristömme tilaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta, luotettavuutta ja yhteistyötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Onnistumisten myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativimpiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 6.5.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tony Saarelma 040 749 1167 torstaisin 26.4. klo 13-15 sekä 3.5. klo 13-15.