(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme nyt sinua asiakaspalveluhenkinen huoltoasentaja työskentelemään eri asiakkuuskohteissamme. Meillä saat työskennellä itseohjautuvasti rennossa ilmapiirissä alan ammattilaisten keskellä. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän rakennusautomaatiotiimissämme sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Työnkuvaasi kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtävät. Työpäivät vaihtelevat muutaman tunnin vikakeikoista viikkojakin kestäviin vuosihuoltoihin. Pienimuotoiset ohjelmointityöt luonnistuvat sinulta ja raportoit sujuvasti sekä asiakkaan, tiimin ja esimiehesi suuntaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy automaatio- tai sähköalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden aiempaa kokemusta rakennusautomaation huolto- ja ylläpitotehtävistä. Huomioimme myös muun teknisen työkokemuksen. Tärkeintä kuitenkin on asenne ja motivaatio työntekoon sekä innokkuus oppia uusia asioita. Etsimme tekijää, joka on luonteeltaan vuorovaikutustaitoinen ja selviää kiperimmistäkin ongelmanratkaisutilanteista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Joni Liukkonen, p. 050 435 7050. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävään 2.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.