Rakennusautomaation #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Toteutuksen kehitystiimin rakennusautomaation #FutureWerner pääsee mukaan kehittämään uusia prosessimalleja ja tulevaisuuden työtapoja. Werner pääsee työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa osana innovatiivista tiimiä, jossa on mahdollisuus kokeilla uusia ideoita. 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Wernerin työtehtäviin kuuluu rakennusautomaatiolaitteiden esivalmistelua, valvomo asennuksia ja konfigurointeja ennen kuin laitteet toimitetaan loppuasiakkaille. Hän pääsee myös mukaan laitteiden- ja automaatiojärjestelmien ohjelmointiin, mikäli osaamista ja kiinnostusta riittää. Wernerillä saattaa olla uusia innovatiivisia ideoita, joita hän pääsee tuomaan rohkeasti esille. 

Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa.

 

Mitä Werneriltä odotetaan?

Tämä Werner opiskelee esimerkiksi automaatiotekniikkaa ammattikorkeakoulussa. Wernerillä saattaa olla jo vähän kokemusta asennuspuolen tehtävistä tai ohjelmoinnista. Yhteistyötaitoiselta ja sosiaaliselta Werneriltä odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi Wernerin pitäisi osata käyttää MS Office -ohjelmia. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa keväällä opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelun ajankohta voidaan sopia Wernerin opintoaikataulun mukaisesti, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Häkkinen +358 504697960 ja Ari Tiainen +358 504695212

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot