(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSAUTOMAATION ASIANTUNTIJA
Helsingin Yliopiston Kiinteistöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Uudistamme lähivuosien aikana käytössämme olevia automaatiojärjestelmiä kohti tulevaisuuden ratkaisuja. Huolehdit rakennusautomaatiojärjestelmien toimivuudesta ja kehittämisestä sekä järjestelmähankinnoista puitesopimuskumppaneiltamme. Osallistut asiakkaamme rakennushankkeisiin mm. suunnittelun ohjaukseen, käyttöönottoon ja viritykseen.

Millaiseen tiimin pääset?

Kymmenen hengen asiantuntija tiimi koostuu rakennus ja talotekniikan ammattilaisista. Jokaisella on oma osaamisalueensa. Osa keskittyy kiinteistöjen kunnossapitoon, toiset johtavat investointihankkeita ja osa opetustilojen AV-laitteiden modernisointiin ja toimivuuden varmistamiseen.

Vaikka yhtiö on uusi, niin sitoutunut tiimi on työskennellyt vuosia yhdessä ja tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälainen osaajaa tarvitsemme tiimiimme?

Kekseliäs asiantuntija, jolla on kyky kuunnella asiakasta ja taito nähdä kokonaisuuksia. Itsenäiseen ja vastuulliseen tekemiseen kykenevä henkilö, jolla on alan vaatima koulutus suoritettuna ja riittävä työkokemus tehtynä. Halu kehittää keskitettyä valvomoratkaisua, johon on liitetty yli 50.000 automaatiopistettä.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä viitteellä FI-12679 osoitteessa www.mercuriurval.fi.  Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen, puh. 0207-420 545 (parhaiten tavoitettavissa 16.5.2018 klo 13-15 ja 24.5.2018 klo 9-11).