(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaation asiantuntija, FläktGroup Finland Oy, Pirkanmaa / Pk-seutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Oletko hakemamme ilmanvaihdon elinkaaren asiantuntija?

Elinkaaripalvelutiimimme tarvitsee vahvistusta ja haemmekin

RAKENNUSAUTOMAATION ASIANTUNTIJAA kentälle asiakaspalveluun.

Tehtäväsi on ilmanvaihtojärjestelmien toimitusten käyttöönotto, varaosamyynti, elinkaarenaikainen toiminnan optimointi sekä muut ylläpitoon liittyvät tehtävät. Lisäksi toimit myynnin tukena muulle organisaatiolle ja opastat asiakkaita ja muita sidosryhmiä teknisissä ratkaisuissa. Asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, kiinteistöjen ylläpidosta vastaavat yritykset sekä kiinteistöjen omistajat.

Työympäristönä toimii koko Suomi, mutta pääasiassa Keski- ja Etelä-Suomi. Työpöytäsi on Espoossa tai Toijalassa.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta halua tehdä työtä asiakaspalvelussa kentällä asiakkaiden luona. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa rakennusautomaation tuntemusta. Arvostamme myös kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä, esim. käyttöönoton tai huollon parista. Sopiva koulutustausta on vaikkapa automaatio-, LVI- tai sähköinsinööri tai muuten hankittu vastaava pätevyys.

Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet avoin, asiakaspalveluhenkinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä IV-laitteistojen elinkaariasioiden ammattilaiseksi. Arvostamme aiempaa kokemusta työmaalla tehtävistä käytännön töistä. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään elinkaaripalveluiden ammattilaisena.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitun henkilön työsuhde muodostuu suoraan FläktGroup Finland Oy:lle.

Hae tehtävää osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 278
helina.lehto@staffpoint.fi