Rakennusautomaatiohuoltomies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme tiimiimme nyt ammattitaitoista RAKENNUSAUTOMAATIOHUOLTOMIESTÄ Porvoon Kilpilahteen!


Työtehtävissäsi vastaat rakennusautomaatiohuolloista- ja korjauksista teollisuusympäristössä Nesteen jalostamolla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävään valitulta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta rakennusautomaatioalalta. Olet oma-aloitteinen alasi ammattilainen ja asiakaslähtöisen asenteesi vuoksi arvostat laadukkaan palvelun tuottamista asiakkaille. Kommunikoit päivittäisessä työskentelyssäsi sujuvasti suomeksi, sinulla on hyvä peruskunto ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn, sekä osaavan ja innostavan tiimin tuen. ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuksia myös erilaisille urapoluille. Tule mukaan rakentamaan oma urapolkusi!


Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, ja täytä hakemuksesi viimeistään 11.8.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta paikka täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot