(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
Huoltokohteidemme määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja rekrytoimme nyt lisää apuvoimia teknologiatiimiimme. Vantaan Vapaalassa sijaitseva toimipisteemme tarvitsee uusia rakennusautomaatiohuollon asiantuntijoita. Hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Työpäiväsi keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito-, huolto- sekä korjaustehtäviin. Toimenkuvasi määräytyy kuitenkin osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella.

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta esimerkiksi rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä, LVIS-järjestelmistä tai rakennusten tietojärjestelmistä. 

Katsomme eduksi myös seuraavia ominaisuuksia:
  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
  • osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia
  • järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä
  • tietoverkkomaailman tuntemus
  • 230VAC-sähkötöiden kokemus

Omaat asiakaslähtöisen sekä taloudellisen työskentelytavan ja työsi jälki on laadukasta. Olet joustava tiimipelaaja ja osaat hyödyntää tietoteknisiä laitteita sekä tietokoneohjelmia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmienkin kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Jari Paasonen, p. 040 538 1864 sekä sähköpostitse jari.paasonen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Hae tehtävää 23.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.