(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Oletko intohimoinen automaatioharrastaja? Kiinnostaako tietoverkot? Kuluuko vapaa-aikasi elektronisten laitteiden parissa? Haemme nyt rakennusautomaatioasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle.

Meillä saat työskennellä rennossa ilmapiirissä ammatti-ihmisten keskellä. Nautit esimiehesi luottamuksesta, saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on koko kymmenhenkisen tiimin tuki takanasi. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Sinun osaamisesi ja mielenkiintosi määrittelee toimenkuvasi, mutta päivittäiset askareet keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviin.

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien, valaistuksen ohjausjärjestelmien, LVIS-järjestelmien ja rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksesta. Eduksi katsomme myös seuraavia ominaisuuksia:

  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
  • osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia
  • järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä
  • tietoverkkomaailman tuntemus
  • 230VAC-sähkötöiden kokemus

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa. Oma auto on välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tuukka Nevalainen, p. 050 336 0869. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 27.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.