Rakennusautomaatioasiantuntija pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme RAKENNUSAUTOMAATIOASIANTUNTIJAA vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Mitä me teemme? Rakennusautomaatio osaston työtehtäviin kuuluu mm. kiinteistöissä olevien rakennusautomaatiolaitteiden toimintojen testaukset, raportoinnit, järjestelmien vikakorjaukset, automaatioon liittyvien järjestelmien toimintojen parannusehdotukset sekä näiden toteuttaminen. Tehtäviimme kuuluu myös kiinteistöjen energiankäytön parannusehdotuksien laatimista ja näiden töiden toteuttamista. Tarjoamme ja toteutamme asiakkaalle myös uusia sekä päivitystöitä rakennusautomaatiojärjestelmille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työmme suoritamme usein yksin, mutta kuitenkin yhteistyössä tiimin muun asiantuntijoiden kanssa.


Sinua kiinnostaa tai sinulla on jo ainakin jotain seuraavista: automaatio-ohjelmoinnin osaamista, toisen tai kolmannen asteen sähkö- tai automaatiokoulutusta, sopivaa kokemusta automaatiojärjestelmien säätöprosesseista sekä tuntemusta talotekniikkajärjestelmien toiminnoista. Ohjelmoimme seuraavia kiinteistöautomaatiojärjestelmiä: Siemens, Atmostech, Fidelix. Työtehtävät sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua asiakkuuksissamme, joten ajokortti on tarpeellinen tehtävässä.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin. Valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 3.10.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot