(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatioasiantuntija, Helsinki
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Miltä kuulostaisi osaamiseesi muokkautuva rakennusautomaation tehtäväkenttä vaihtelevien rakennushankkeiden parissa ja mahdollisuus kehittyä asiantuntevan tiimin tuella Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä? Oletko sinä uusi rakennusautomaatioasiantuntijamme?

HAEMME

Rakennusautomaatioasiantuntijaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Rakennushankkeemme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudis- ja korjausrakentamisen kohteita pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden rakennusautomaation vastuuhenkilönä kussakin hankkeessa sovitussa laajuudessa. Tehtävän sisältö voidaan muokata osaamisesi ja kehitystoiveittesi mukaisesti sisältäen esimerkiksi suunnittelunohjausta, hankintoihin osallistumista, rakennusaikaista valvontaa ja tarkastuksia, viimeistelyn ja käyttöönoton koordinointia sekä käyttövaiheen toimivuuden varmistamista.

Työ on haastavaa ja itsenäistä. Teet yhteistyötä työmaiden, rakennusautomaation suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa ja tuotannon ohjauksessa hyödynnämme tietomalleja ja edistyksellisiä työkaluja. Tehtäväsi on monipuolinen ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen.

TOIVOMME SINULTA

Muutaman vuoden työkokemusta rakennusautomaation urakoinnista, valvonnasta tai suunnittelusta. Edellytämme työhön soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa, joka on vähintään insinöörin tutkinnon tasoinen.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Sinulla on halua kehittyä todelliseksi asiantuntijaksi omalta erikoistumisalaltasi ja saada kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Monipuolisen tehtäväkentän vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntevan tiimin tuella yhdessä Pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa: talotekniikkajohtaja Kimmo Liljeström, p. 050 325 4639 maanantaina 10.6. kello 9-11 ja keskiviikkona 12.6. kello 14-16.

HAE tehtävää 30.6.2019 mennessä.