(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatioasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Kysyessämme minkälaista työtä hakijamme haluavat tehdä, kuulemme usein, että hyvä työ on sellainen, jossa jokainen päivä on erilainen, työ pitää sisällään vastuuta ja siinä oppii jatkuvasti uutta. Kunnossapidon, rakennustyöntekijöiden ja asentajien keskuudessa tähän listaan usein lisätään vielä mahdollisuus työskennellä siististi sisätiloissa.

Nyt meillä on tarjolla työpaikka, jossa yhdistyvät kaikki nämä!

Etsimme useita rakennusautomaation ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Työssä pääset työskentelemään hyvin vaihtelevien rakennusautomaation huolto ja asennustehtävien pariin. Liikut pääkaupunkiseudun alueella eri asiakaskohteissa, joissa suoritat sähköasennuksia, sähkölaitteiden vian etsintää ja huoltoa sekä automaatiojärjestelmien ohjelmointia.

Tehtävään soveltuu henkilöt, jotka omaavat kokemusta sähkö- automaatio- tai talotekniikka-asennuksista. Kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi riippuen meiltä löytyy tehtäviä sekä huollon ja asennusten parista että projektien hoidon ja ohjelmoinnin puolelta.

Luonteeltaan etsimme henkilöitä, jotka ovat asiakaspalveluhenkisiä, tarkkoja ja kehittymishaluisia. Kehittymishalua vaaditaan etenkin jatkuvasti kehittyvien automaatioratkaisujen omaksumisessa ja halussa edetä vaativampiin tehtäviin.

Mikäli tarjoamamme tehtävät kuulostavat mielenkiintoisilta lähetä hakemuksesi meille. Mikäli kaipaat lisätietoa päätöksesi tueksi, soita Adeccon HR Konsultti Tomi Kolulle tai laita viestiä tomi.kolu@adecco.fi.