(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatio-osaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme RAKENNUSAUTOMAATIO-OSAAJIA vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Mitä me teemme? Rakennusautomaatio osaston työtehtäviin kuuluu mm. kiinteistöissä olevien rakennusautomaatiolaitteiden toimintojen testaukset, raportoinnit, järjestelmien vikakorjaukset, automaatioon liittyvien järjestelmien toimintojen parannusehdotukset sekä näiden toteuttaminen. Tehtäviimme kuuluu myös kiinteistöjen energiankäytön parannusehdotuksien laatimista ja näiden töiden toteuttamista. Tarjoamme ja toteutamme asiakkaalle myös uusia sekä päivitystöitä rakennusautomaatiojärjestelmille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työmme suoritamme usein yksin mutta kuitenkin yhteistyössä tiimin muun asiantuntijoiden kanssa.


Sinua kiinnostaa tai sinulla on jo ainakin jotain seuraavista: automaatio-ohjelmoinnin osaamista, toisen tai kolmannen asteen sähkö- tai automaatiokoulutusta, sopivaa kokemusta automaatiojärjestelmien säätöprosesseista sekä tuntemusta talotekniikkajärjestelmien toiminnoista. Ohjelmoimme seuraavia kiinteistöautomaatiojärjestelmiä: Siemens, Atmostech, Fidelix. Työtehtävät sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua asiakkuuksissamme, joten ajokortti on tarpeellinen tehtävässä.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin.

Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 30.6.2018. Hakemusten käsittelyn aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana, ja paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -