(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatio-ohjelmoija
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Haemme asiakkaallemme

RAKENNUSAUTOMAATIO-OHJELMOIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja paikan kasvavassa ja luotettavassa yrityksessä.

Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden työkokemusta, kokemusta yleisimmin käytetyistä ohjelmointikielistä, suurien kokonaisuuksien hallintaa, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteista ja positiivista asennetta työhön.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan työpaikan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.