(Poistunut julkaisusta)

Rakennusautomaatio asiantuntija
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Kokkola

Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla Kokkolan toimipisteeseemme rakennusautomaatio asiantuntijaa.

Jos olet ulospäin suuntautunut, pidät asiakaspalvelutyöstä ja sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviä.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti, sekä osaat luontevasti hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja -ohjelmia. Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Sinulla on kokemusta sähkötöistä (230VAC) ja tunnet rakennusautomaatiojärjestelmät. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Sinulla on myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä.

Arvostamme lisäksi seuraavia osaamisia:

• LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemus
• alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
• tietoverkkomaailman tuntemus

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen työssäsi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Antti Raudaskoski p. 050 563 0560 ja Miikka Häyrynen p. 050 390 1711.

Hae tehtävää 31.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1