Rakennusautomaatio asentaja / Järjestelmäasiantuntija
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Etsimme RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJAA / JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Mitä me teemme? Rakennusautomaatio-osaston työtehtäviin kuuluu mm. kiinteistöissä erinäiset huolto- ja korjaustyöt, vuosihuollot, asennustyöt, raportoinnit, järjestelmien vikakorjaukset, automaatioon liittyvien järjestelmien toimintojen parannusehdotukset sekä näiden toteuttaminen. Tarjoamme ja toteutamme asiakkaalle myös uusia sekä päivitystöitä rakennusautomaatiojärjestelmille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työmme suoritamme usein yksin, mutta kuitenkin yhteistyössä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa.


Katsomme eduksesi talotekniikkajärjestelmien toimintojen tuntemisen. Ohjelmoimme seuraavia kiinteistöautomaatiojärjestelmiä: Siemens, Schneider, Fidelix. Työtehtävät sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua asiakkuuksissamme, joten ajokortti on tarpeellinen tehtävässä.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin.


Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 27.6.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot