(Poistunut julkaisusta)

Rakennusarkkitehti tai arkkitehti, Arkkitehtitoimisto CJN, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Etsimme rakennusarkkitehtia tai arkkitehtia Espoon Pohjois-Tapiolaan, Arkkitehtitoimisto CJN:lle. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan monipuolisiin suunnittelutehtäviin osana ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä. Voit olla opintojasi viimeistelevä tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä, tärkeää on kuitenkin, että sinulla on jo kokemusta arkkitehtitoimistossa työskentelystä. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa jo tänään.
KUVAUS
Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät suunnittelu-, mallintamis- ja visualisointitehtäviä yhteistyössä muiden arkkitehtien kanssa. Tulet osallistumaan monipuolisiin projekteihin, joista suurin osa liittyy liikerakennusten suunnitteluun. Projekteissa tulet käyttämään AutoCADia sekä Revitiä. Tähän tehtävään etsimällämme henkilöllä on oikea korkeakoulutausta ja kokemusta arkkitehtitoimistossa työskentelystä. Olet hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu, tarkka ja huolellinen tekijä.
Määräaikaisuuden aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus myös keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme


* Monipuoliset projektit
* Kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin
* Tuen työllesi
* Mahdollisuuden kasvaa urallasi
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Suunnittelu-, mallintamis- ja visualisointitehtävät käyttäen AutoCADia ja Revitiä
* Työskentely erilaisissa liikerakennus projekteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (arkkitehti, rakennusarkkitehti), voit olla myös opintojasi viimeistelevä tekijä
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta
* AutoCAD ja Revit osaaminen
* Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomenkieli
* Organisoitunut, tarkka ja itseohjautuva ote työskentelyyn


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 12 kuukautta, työsuhteen aikana mahdollista keskustella rekrytoitumisesta asiakas yritykseen
* Sijainti: Espoo, Pohjois-Tapiola
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Arkkitehtitoimisto CJN puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Arkkitehtitoimisto CJN Oy on toiminut vuodesta 1974 lähtien. Olemme ehtineet mukaan monenlaisiin rakennushankkeisiin, kuten liikenneinfrastruktuuri, peruskorjaukset, liikerakennukset, hotellit, toimistoympäristöt ja maankäyttösuunnitelmat. Asiakkaitamme ovat olleet valtion ja kuntien organisaatiot, vakuutusyhtiöt, pankit ja yksityiset yritykset.

Meillä on mittava kokemus suurten, vaativien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Ja samalla innostuksella, mielenkiinnolla, vastuullisella otteella suunnittelemme myös pientä.

Haluamme luoda kaunista, käyttökelpoista, kestävää ympäristöä - ja löytää joka suhteessa parhaan lopputuloksen.

Lue lisää projekteista Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Pohjois-Tapiolassa.