(Poistunut julkaisusta)

Rakennusarkkitehti insinööritoimistoon
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Rakentajain Insinööritoimisto Oy:lle Rakennusarkkitehtiä Nummelaan. Tässä olisi loistava tilaisuus uransa alussa olevalle päästä kasvattamaan omaa osaamistaan tai kokemusta omaavalle ottaa koppia omista mielenkiintoisista projekteista. Mikäli työskentely uudiskohdeprojektien sekä erilaisten muutos-ja korjaussuunnitelmien parissa kiinnostaa, laita hakemus tulemaan jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden oppia kokeneemman rakennusarkkitehdin mentoroimana
* Kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden laajentaa omaa työnkuvaa osaamisen kasvaessa
* Hyvät kulkuyhteydet toimistolle, sillä ruuhkat ovat eri suuntaan
* Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä osa-aikaisesti, mikäli opinnot ovat vielä kesken


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla osaamisella työnkuvasi muodostumiseen ja sinulla on mahdollisuus kasvaa junior-tason tehtävistä jopa projektivastuuseen. RIT:illä rakennusarkkitehdin rooliin kuuluu itse suunnittelun lisäksi esimerkiksi palaverit asiakkaan kanssa, työmaakäynnit ja yhteydenpito rakennusvalvontaan sekä linjasaneerausprojekteissa asiakasinfot ja palaverit. Suunnittelussa käytetään ArchiCAD-suunnitteluohjelmaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot, joko valmistunut tai juuri valmistumassa (rakennusarkkitehti)
* Suunnittelun perusteet ArchiCAD-suunnitteluohjelmalla
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja oma auto eduksi


Eduksi nähdään myös sujuva englannin kielen taito

Muuta tietoa


* Aloitus: loka-marraskuussa 2019
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Tuusantie 3, Nummela
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rakentajain Insinööritoimisto Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rakentajain insinööritoimisto Oy on vuonna 1982 perustettu vakavarainen rakennusalan konsultointi ja -suunnittelutoimisto Nummelassa. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingistä. Meillä työskennellään rennossa, lähes 20 henkilön työtiimissä ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Pitkät työsuhteet kertovat hyvästä ilmapiiristämme. Meillä on käytössä ajantasaiset työvälineet ja ohjelmistot, panostamme työtapojen kehittämiseen ja kouluttaudumme säännöllisesti. Erilaisia toimeksiantoja saamme paikallisesti ja myös laajalti ympäri pääkaupunkiseutua. Vakiotilaajinamme ovat mm. vakuutusyhtiöt ja suuret rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt.