Rakennusaputyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Oletko hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu tekijä vailla töitä? Kiinnostaako työskentely rakennustyömaalla?

Etsimme nyt RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset avustavat työt rakennustyömaalla. Työssä pääset tutustumaan monipuolisesti rakennustyömaan työtehtäviin ja osaamisesi sekä kiinnostuksesi myötä sinulla on mahdollisuus edetä monipuolisiin tehtäviin. Alan koulutuksesta ja kokemuksesta rakennustyömaalla työskentelystä on hyötyä, mutta tärkeintä on motivoitunut asenne, halu oppia uusia työtehtäviä sekä oma-aloitteinen työote. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle työpaikan vauhdikkaasta työympäristöstä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Työpanoksellasi on tärkeä rooli töiden sujuvuuden kannalta ja pääset kasvattamaan tietämystäsi rakennusalasta. Työt tehdään yleensä klo 7-16 välillä arkipäivisin. Työt alkavat touko-kesäkuun 2021 aikana. Palkkaus on aina vähintään TES:in mukainen.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja saat Hanna Pieskältä 040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439923
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi