(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Etsimme reippaita rakennusapulaisia Lahden alueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia ja keikkaluontoisia tehtäviä. Keikkoja tulee tarjolle nopeallakin aikataululla. Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti pitää löytyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.
Haastattelemme tekijöitä koko ajan, joten jos koet olevasi sopiva henkilö töihin, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä: Sami Ikävalko sami.ikavalko@lisapalvelu.net Puhelimitse arkisin ma-pe klo 10-15 044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.