(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsitkö töitä? Kiinnostaako fyysinen työ, jossa pääset konkreettisesti näkemään kätesi jäljen? Haemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus- ja siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työmaista sijaisee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia työllistää juuri sinut! 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Janita Orpana, HR-koordinaattori
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, rakennustyö, appari, rakennustyömaa, Helsinki