(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu tekijä vailla töitä? Kiinnostaako työskentely rakennustyömaalla?

Etsimme nyt RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työnkuvasi tulee olemaan erilaiset avustavat työt rakennustyömaalla, kuten siistiminen ja tavaroiden siirtäminen. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia uutta. Alan koulutuksesta ja kokemuksesta rakennustyömaalla työskentelystä on hyötyä, mutta ennen kaikkea arvostamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uusia työtehtäviä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle kesäksi työpaikan vauhdikkaasta työympäristöstä, missä puhalletaan yhteen hiileen. Työpanoksellasi on tärkeä rooli töiden sujuvuuden kannalta ja pääset kasvattamaan tietämystä rakennusalasta. Työt tehtään yleensä klo. 7-16 välillä arkipäivisin. Töiden kestosta sovitaan erikseen.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä