(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennusaputyöntekijöitä erilaisiin rakennusalan keikkahommiin.

Työsi pitää sisällään mm. purkutyötä, kanto- ja raivaustyötä, villoitusta, piikkausta ja muita avustavia töitä osaamisen mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta rakennustyömailta, mutta voimassaoleva työturvakortti on ehdoton. Alan koulutus ja kokemus ovat eduksesi. Asenne ratkaisee!

Olethan reipas, oma-aloitteinen ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niiden kesto vaihtelee työmaasta ja työmaan etenemisestä riippuen. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme. 

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro siinä osaamisestasi sekä aiemmista työtehtävistäsi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot:                                                                                                                          Henkilöstöassistentti Jenni Raitanen, jenni.raitanen@workpower.fi