(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Rakennustyöntekijä Tampereen alueelle!


Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista rakennustyöntekijää Tampereelle kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Luvassa on esimerkiksi suojausten tekoa, purkamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja loppuviimeistelytöitä hakijan omat taidot huomioon ottaen.

Hakijoiltamme edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme aiempaa työkokemusta rakennusalalta sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus koetaan myös eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä palkkatoiveestasi.


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän hakemuksesi ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.