(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä Lahden alueelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme asiakasyrityksillemme luotettavia ja hyvällä asenteella varustettuja rakennusaputyöntekijöitä Lahden alueelle kesän 2018 projekteihin.

Työmaat ovat pääasiassa alueen rakennusliikkeiden uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviäsi ovat erilaiset avustavat rakennustyöt, työmaasta riippuen esimerkiksi siivous, raivaus, roudaus, haalaus, timpurin aputyöt ja muut rakennustyömaan aputehtävät. Älä pelkää jättää hakemusta, vaikket omaisi rakennusalalta vielä kokemusta, sillä tärkein valintaperusteemme on asenne ja halu työllistyä!

Toivomme sinulta:

  • kiinnostusta ja valmiutta fyysiseen työhön
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia (tämä on mahdollista suorittaa tarvittaessa)
  • perustietämystä rakennustyömailla käytettävistä työkaluista ja niiden käytöstä
  • perustietämystä rakentamisesta ja rakennustyömaalla toimimisesta

Eduksesi luemme oman auton käyttömahdollisuuden. Työntekijämme varustamme rakennusalalla käytettävillä työvaatteilla ja suojavarusteilla.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten mikälo kesätyö on vielä haussa, niin käy jättämässä hakemus pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.

Edellytykset työnsaannille: Valmius fyysiseen työhön
Eduksi luettavat asiat: Työturvakortti