(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijöitä Lahden alueelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Haemme asiakasyrityksillemme luotettavia ja hyvällä asenteella varustettuja rakennusaputyöntekijöitä Lahden alueelle kevään ja kesän 2018 projekteihin.

Työmaat ovat pääasiassa alueen rakennusliikkeiden uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviäsi ovat erilaiset avustavat rakennustyöt, työmaasta riippuen esimerkiksi siivous, raivaus, roudaus, haalaus, timpurin aputyöt ja muut rakennustyömaan aputehtävät. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi rakennusalan kokenein konkari, sillä tärkein valintaperusteemme on asenne ja halu työllistyä!

Edellytämme Sinulta:

  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • perustietämystä rakennustyömailla käytettävistä työkaluista ja niiden käytöstä
  • perustietämystä rakentamisesta ja rakennustyömaalla toimimisesta
  • kiinnostusta ja valmiutta fyysiseen työhön

Eduksesi luemme oman auton käyttömahdollisuuden sekä muut voimassaolevat kortit (tulityö, EA , tms.). Työntekijämme varustamme rakennusalalla käytettävillä peruskäsityökaluilla, työvaatteilla ja suojavarusteilla.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten käy jättämässä hakemus pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.